Uit de pastorie

Openbare Geloofsbelijdenis

Het is verheugend om te kunnen schrijven dat een gemeentelid heeft aangegeven Openbare Geloofsbelijdenis te willen doen. Maar… waar één het aangeeft zijn er misschien meer die erover nadenken zonder daar al een besluit over te hebben genomen. Ik wil daarom proberen een gespreksgroep op te starten voor iedereen die hiervoor openstaat. Meedoen betekent niet dat er ook daadwerkelijk geloofsbelijdenis moet worden gedaan. Eerder andersom, met elkaar nadenken of het iets voor je is. Een gespreksgroep over geloven waar al je vragen kunnen worden gesteld (en misschien ook beantwoord). Heb je interesse, geef het aan mij door. In gezamenlijk overleg zoeken we dan een startdatum.

Maandagochtendcontact

Elke maandagochtend ben ik in It Koetshûs te vinden. Wie behoefte heeft aan een gesprek (over preek, geloof, pastoraal of zomaar) kan mij daar vinden. Uiteraard bezoek ik de rest van de week ook gemeenteleden thuis. Van 9.30 uur t/m 11.30 uur ben ik aanwezig. Voel je vrij om binnen te komen!

Bid mee

– De werking van de Geest
– De zieken in het dorp
– De digitale kerkdiensten

Hartelijke groet en bid voor elkaar,

ds. Geert van Wieren