Uit de pastorie

Dienst Hemelvaartsdag max. 30 bezoekers

Er was de afgelopen dagen enige verwarring over het wel of niet bij deze dienst aanwezig kunnen zijn, maar dat kan dus wel (alleen de gemeenteleden van de PG Oosternijkerk). Volgens de richtlijnen zijn dat maximaal 30 bezoekers. Wie hiervan gebruik wil maken, kan dat aan mij doorgeven (mail, telefoon, persoonlijk). Het klinkt een beetje commercieel en tegen de kerkelijke merites in, maar zo is het wel: de laatsten worden nu niet de eersten. Je kunt je tot en met maandag 10 mei opgeven bij mij.

Maandagochtendcontact

Elke maandagochtend ben ik in It Koetshûs te vinden. Wie behoefte heeft aan een gesprek (over preek, geloof, pastoraal of zomaar) kan mij daar vinden. Uiteraard bezoek ik de rest van de week ook gemeenteleden thuis. Van 9.30 uur t/m 11.30 uur ben ik aanwezig. Voel je vrij om binnen te komen!

Bid mee

– De kracht van Gods Geest
– De vervolgde kerk
– De digitale kerkdiensten