Jeugdwerk

Nieuws vanuit de kinderkerk

Adventsproject: Tel je mee?

’Tel je mee‘ is dit jaar het thema waarmee we dit jaar met de kinderkerk op weg gaan naar kerst.  Vraag je je wel eens af of je eigenlijk wel meetelt? Of je ertoe toe als je niet heel rijk, knap, beroemd, machtig of slim bent. De Bijbel vertelt dat iedereen waardevol is voor God. Het kerstverhaal maakt dat op een bijzondere manier duidelijk. Jezus zelf kwam naar de aarde als een klein en hulpeloos kind, onder arme omstandigheden. Zo liet God aan ons zien dat juist ‘kleine’ mensen, zonder macht en invloed, een speciale plek bij Hem hebben.

Tijdens de adventsweken is er elke week kinderkerk. Net als anders zijn alle kinderen vanaf 9.15 welkom in het Koetshus. 1e advent is op zondag 28 november. De kinderen kunnen tijdens advent elke week knutselen aan een eigen kerststal. Op 4e advent hopen we de kerststal helemaal klaar te hebben. We nodigen hierbij alvast iedereen uit om op zondag 19 december vanaf 10.30 de kerststallen van de kinderen te komen bekijken. De kinderen kunnen daarna hun kerststallen mee naar huis nemen. Op zondag 26 december hopen we met elkaar het kinderkerstfeest te kunnen vieren. Hier volgt later meer informatie over.

Wij, als leiding van de kinderkerk, kijken uit naar een hele mooie advent en kerst en hopen de kinderen vaak te kunnen verwelkomen!

Groetjes van de leiding van de kinderkerk

10Kerk

Zondag 12 december is er weer een nieuwe 10Kerk.
Deze wordt gehouden in de kantine van Ropta Boys.
De 10Kerk begint om 09.30 uur.