Jeugdwerk

Foto schoenendoos 2020 invoegen

Zoals in de vorige Geandewei al aangegeven doen we vanuit de Kinderkerk XL dit jaar weer mee met de schoenendoosactie (info www.schoenendoosactie). Afgelopen zondag hebben de kinderen hun meegebrachte schoenendoos versiert.

Zijn er ook gemeenteleden die met ons mee willen doen? Met elkaar kunnen we kinderen die leven in moeilijke omstandigheden, blij maken met een cadeau: een mooi gevulde schoenendoos met schoolspullen, verzorgingsartikelen, speelgoed en een knuffel.

Vul de doos met: Stop dit er niet in:
Schoolspullen: 4 schriften, 3 pennen, gum, puntenslijper, set kleurpotloden, 3 potloden Snoep of ander eten
Varkensknuffel
Knuffel en evt ander speelgoed Artikelen met batterij of agressieve afbeeldingen
Verzorgingsartikelen: stuk zeep, haarspulletjes Deodorant
Tandenborstel Vloeibare producten
Tandpasta Artikelen die snel uitdrogen zoals stiften, klei, lijn, verf

Graag op de doos aangeven of de doos voor een meisje of een jongen bedoeld is en van welke leeftijd; tussen 2-4, 5-9 of 10-14. De kosten voor organisatie en transport zijn 5,00 per schoenendoos. Graag dit bedrag overmaken op NL83INGB0000334243 onder vermelding van Schoenendoosactie relatie code 43462. Tnv ‘ Stichting Global Aid Network Holland’.

U kunt u schoenendoos voor maandag 16 november inleveren bij: Hinke van de Blommewinkel ‘Moai mei blommen’.

Groetjes van de leiding van de Kinderkerk XL

10Kerk

Zondag 8 november is er 10Kerk. Alle 10ers van 12 t/m 15 jaar zijn welkom in It Koetshûs. We beginnen om 9.30 uur. Hieronder een verslag van de 10 kerk van 11 oktober jl.

Tijdens de vorige 10kerk hebben we samen nagedacht over ‘Wat is een christen?’. In de kerk was er die ochtend een zendingsdienst en daarom bespraken wij dit onderwerp ook. Zending lijkt altijd ver van je bed te gebeuren. Maar hoe kun je dichterbij aan andere mensen laten zien dat je gelooft? Herken je een christen aan de buitenkant? Wat doe je zelf wel of niet omdat je in God gelooft? En vertel je wel eens aan anderen dat je naar de kerk gaat?

We keken naar een filmpje ‘Wie is de christen?’. Niemand raadde het goed! Het was opnieuw een gezellig uur waarin de 10ers mooie dingen vertelden.