Jeugdwerk

JEUGD

Wat een grote opkomst vrijdagavond 23 april, GEWELDIG! De jeugd van de 10kerk, jeugdcafé en eat & believe mochten buiten even bij ons langs komen bij de St.Cecilia kerk. Iedereen kreeg een lekkere reep en een kaart dat wij aan hun denken. Ook mochten ze zelf een kaart schrijven voor iemand waar zij aan denken. Wie weet heeft u/heb jij ook wel een kaart in de bus gekregen. Het was fijn om de jeugd even te ontmoeten en een paar woorden te kunnen wisselen.

Renetta, Tineke, Arienne en Jolanda

BINGO KINDERKERK

Het Pinksterweekend kunnen de peuters en basisschoolkinderen met hun gekregen Bingokaart (van school) op zoek gaan naar duiven met cijfer die in het dorp vliegen.

In het dorp is één bijzondere duif, dit is de “REGENBOOG DUIF”. Misschien hebben jullie deze duif ook wel eens boven Oosternijkerk zien vliegen. Hij houdt een oogje in het zeil. De “Regenboog duif” hoopt dat we elkaar helpen en goed om elkaar denken!

Mocht(en) u/jullie ook Bingo willen spelen, kaarten zijn te krijgen bij, Petra langgrousterwei 14, Griettina Mûnewei 26A, Jolanda De Lyts Ein 34. Veel plezier!

Leiding kinderkerk