St. Ceciliakerk – Oosternijkerk

Bijwonen diensten:

– Maandenlang was het alleen mogelijk om onze kerkdiensten via internet te volgens. Daar komt nu – (gelukkig!) – verandering in. Vanaf 6 juni is het weer mogelijk om bij onze kerkdiensten aanwezig te zijn. Helemaal vrijuit is het nog niet, we houden ons aan de maximale groepsgrootte van 30 personen, maar het is een goed begin. Ook de samenzang is nog niet mogelijk. We hopen dat het jullie niet weerhoudt om thuis te blijven. (Hoe sprong mijn hart hoog op in mij / toen men mij zeide: Gord u aan / om naar des Heren huis te gaan!) Samen opgaan naar de kerk is onvervangbaar gemeente-zijn.

– Er hoeft niet worden aangemeld, wel noteren we de namen van de aanwezigen.

U kunt de dienst online volgen via onderstaande link:

Sommige kerkleden ondervinden problemen met de ontvangst van de uitzendingen van Kerkdienstgemist. In de onderstaande pagina’s van Kerkdienstgemist wordt een oplossing aangedragen voor sommige veel voorkomende problemen. U kunt ook verder zoeken op de Helpwebsite van Kerkdienstgemist.

Zondag 6 juni

Tijd: 09.30 uur