Diensten

Lees ook “mededelingen kerkenraad” voor Nieuwsbrief Classis Fryslân m.b.t. het coronavirus, nr. 5. <klik hier voor pagina>

Na Pasen zijn de internetdiensten vanuit Anjum doorgegaan. De komende zondagen gaan de volgende voorgangers in deze diensten voor:

– Zondag 3 mei, ds. W. Veltman
– Zondag 10 mei ds. G. van Wieren

De diensten zijn te volgen via:

* kerkdienstgemist.nl/stations/1209-Protestantse-Gemeente-Anjum

* Ook is de App Kerkdienst Gemist te downloaden en dan zoeken op Anjum

* kerktelefoon De Bining kanaal 950 of TV kanaal 1950 (beide kanalen alleen geluid)

We bidden God om Zijn zegen over deze diensten.

Naast deze mogelijkheid ga ik zelf ook weer meditaties verzorgen op zondagochtend. Vanaf 9.30 uur kan worden meegeluisterd naar een moment van gebed, Bijbellezing en meditatie vanuit de st. Ceciliakerk. Het orgel zal daarbij wisselend bespeeld worden door Bote Holwerda en Ljibbe Weidenaar. Deze ‘diensten’ zijn te volgen via de kerktelefoon (kanaal 951) en de TV (kanaal 1951). Zo hopen we de zondagse vieringen door te laten gaan en als geloofsgemeenschap met elkaar verbonden te blijven.

Mocht er behoefte zijn om te reageren op deze vieringen, dan is dat altijd mogelijk via de telefoon, email of app.

Ds. Geert van Wieren