Uit de kerkenraad

Nieuws kerkrentmeesters

Via deze weg willen wij iedereen laten weten waar wij als college van Kerkrentmeesters momenteel druk mee zijn tijdens deze vreemde tijd van Corona.

Inmiddels is de nieuwe beeld- en geluidsinstallatie geïnstalleerd in de St. Ceciliakerk. Tevens hebben wij een camera laten installeren, zodat u de kerkdienst live kunt volgen of op een later tijdstip terug kunt zien.  Dit kan via de website kerkdienstgemist.nl

Tip. Als u op de uitzending klikt vergeet dan niet om ook het pictogram rechts onderaan het beeld te klikken. Dit is een pictogram gevormd door 4 hoekjes (fullscreen). Het beeld gaat dan over het hele scherm van uw laptop of pc.

Als u internet heeft is het in de meeste gevallen ook mogelijk om de kerkdienst op uw tv te kijken. Er zijn hier verschillende mogelijkheden voor. Zo kunt u uw pc, laptop of tablet verbinden met de tv middels een HDMI- kabel of u kunt streamen met Chromecast bijvoorbeeld. Dit is afhankelijk van uw persoonlijke situatie.

Mochten er gemeenteleden problemen hebben om dit voor elkaar te krijgen dan horen wij het graag. Dan komt iemand van het college bij u langs om u hiermee te helpen, zodat u ook optimaal kunt genieten van onze kerkdiensten.

Gemeenteleden die geen internet hebben kunnen de kerkdienst nog altijd beluisteren op kanaal 1951.

Kerkbalans 2020

Wij willen u hartelijk bedanken voor de vrijwillige bijdragen 2020 welke wij hebben mogen ontvangen.

Eenieder die per abuis mocht zijn vergeten de toegezegde bijdrage over te maken, vragen wij om dit alsnog te doen.

We hebben vele bijdragen ontvangen voor het boekje “Bij it sluten fan de Tsjerkedoar…”, dat is uitgegeven bij het afscheid van ons kerkgebouw de Bining.

Onze dank daarvoor!