Jeugdwerk

AFSLUITING JEUGDACTIVITEITEN

Kidstalk & Jeugdcafé

Helaas zijn we afgelopen jaar niet veel bij elkaar geweest, maar gelukkig konden we voor de zomer toch nog een keer bij elkaar komen. Vrijdag 25 juni stond er een grote survivalbaan klaar op De Lyts Ein zodat de jeugd zich lekker kon uitleven, dat mocht ook wel na zo’n jaar. Tussen het survivallen door kregen ze een lekkere warme hap.  We kunnen terugzien op een mooie afsluiting van het seizoen.

Kinderkerk & afscheid groep 8

Zondag 27 juni mochten we ook nog een keer bij elkaar komen met de kinderkerk in het koetshûs. We zijn gezellig met elkaar begonnen met groep 1 t/m 8. We hoorden over Paulus die op reis ging, maar ook of de kinderen zelf in de vakantie op reis gaan. Groep 8 gaat na de zomervakantie zeker op reis, zij gaan van de basisschool naar het voortgezet onderwijs en mogen dan ook naar 10kerk en jeugdcafé. Samen hebben we spelletjes gedaan die te maken hadden met verschillende landen. Na een half uurtje werd groep 8 even apart genomen en hebben ze vragen beantwoord uit de kletspot. Het laatste kwartier zijn we met groep 8 naar de kerk gegaan. Hier werden Janina, Tieme, Kees, Oane Pieter, Renata en Bauke Jan toegesproken en kregen van dominee de zegen mee. Ze gingen met een mooi aandenken van de kinderkerk naar huis.

We wensen jullie allemaal een hele fijne vakantie toe en hopen jullie het nieuwe seizoen allemaal weer te zien!

Groet,
Jeugdwerker Renetta, leiding jeugdcafé/kinderkerk en de jeugdouderlingen

10Kerk

Op zondag 20 juni jl. was de afsluiting van het 10kerk-seizoen in de buitenlucht. Met de Kletspot op tafel bespraken we onze ervaringen in de corona-tijd. Het thema van onze bijeenkomst was: Wat is jouw strategie? Aan de hand van het verhaal van Gideon leerden we dat God ons vraagt om moedig te zijn en op Hem te vertrouwen. Daarna deden we het spel Levend Stratego.