Jeugdwerk

10Kerk

Zondag 13 maart is er weer 10Kerk voor alle tieners van 12 t/m 15 jaar. Jullie zijn welkom om 9.30 uur in It Koetshûs.

Eetcafé

Vrijdag 25 maart is er eetcafé voor de jongeren van 16 t/m 20 jaar. Vanaf 18.00 staat het eten klaar in It Koetshûs.

KidsTalk (terugblik)

Op dinsdag 1 maart was er weer kidstalk. Elke keer komen er zo’n 12 kinderen. Deze keer hebben we het over de 40-dagentijd gehad. Hoe komt men aan die 40 dagen? Waarom tellen de zondagen niet mee in de 40-dagentijd. De 40-dagentijd is een tijd waarop je nadenkt over Pasen. Het is ook een tijd om te denken aan de ander. We maakten een hand waarop we dingen schreven wat we in deze 40-dagentijd zullen doen om ons te bezinnen of iets wat we voor een ander kunnen betekenen.