Mededelingen divers

Nieuws vanuit de zendingscommissie

Zondag 3 november werd de jaarlijkse zendingsdienst gehouden.

De dienst stond dit jaar in het teken van ‘Jannie in Mission’. Jannie Dijkstra uit Ee verricht zendingswerk in Zambia. Omdat Jannie momenteel in Zambia zit kon ze zelf niet bij de dienst aanwezig zijn. Namens haar kwam Gea Smit een presentatie gegeven in de Bining. Gea had wel beelden mee genomen die Janny voor ons had opgenomen. Het was leuk om te zien hoe Janny vol passie over haar ‘missie’ verteld. In deze videoboodschap werd onze gemeente persoonlijk bedankt voor de steun en bijdrage aan Jannie.

Aansluitend aan deze dienst was de (inmiddels) traditionele ‘sipel-actie’. De uien waren dit jaar geleverd door Yme Meirink en werden op maandag 4 november aan de deur verkocht. Voorafgaande aan deze actie zijn de uien met zorg ingepakt door de Zendingscommissie. Met behulp van de familie Meirink werden er bijna 200 zakken klaargezet. De oplettende eter heeft ook enkele rode uien in zijn aankoop kunnen ontdekken.

Dankzij de hulp van vrijwilligers konden wij de actie op een avond afronden en het hele dorp voorzien van uien of een dagboekje (Dag in Dag uit). Nogmaals dank hiervoor aan onze vrijwilligers!

De actie heeft in totaal €1250,- opgeleverd welke volledig ten goede komt aan Jannie in Mission. Dankzij uw hulp en giften is hiermee weer een fantastisch lokaal doel gesteund.

Namens de zendingscommissie, Het Bestuur

Voor meer informatie over Jannie en haar missie kunt u terecht op https://jannieinmission.com/