Uit de pastorie

10Kerk
Zondag 14 oktober is de start van een nieuw seizoen 10Kerk. Ook dit jaar weer voor alle 10ers van 12 t/m 15 jaar. Jullie zijn vanaf 09.15 uur welkom in Het Lokaal aan de Foeke Sjoerdsstrjitte. Rond 10.30 uur is het afgelopen. We hopen op jullie komst!

Leesgroep
Een boek lezen is leuk. Een boek samen lezen is nog leuker. Met elkaar van gedachten wisselen over wat je gelezen hebt voegt iets aan het lezen toe. Daarom, voor allen die graag van lezen houden (maar ook al die anderen), start er maandag 15 oktober een leesgroep. Om 20.00 uur maken we in Het Lokaal afspraken hoe we één en ander vorm zullen geven. Het boek dat we dit jaar gaan lezen is van Yvonne Zonderop en luidt: Ongelofelijk, over de verrassende comeback van religie. Tot maandag!

Jeugdcafé 1215
Het eerstvolgende jeugdcafé 1215 is op 19 oktober. Van 20.00 uur t/m 21.30 uur zijn alle 10ers van 12 t/m 15 jaar welkom in Het Lokaal voor een hapje, drankje, spelletje, ontmoeting met elkaar. Het jeugdcafé: ontspannen na een drukke week.

Bid mee
– 10Kerk en Jeugdkerk
– Het werk van Jeroen en Rjimkje Boonstra
– De overlevenden op Sulawesi

Gelezen
Godsdienst is belangrijk, dat valt niet te ontkennen. Nederlanders die dachten dat het slechts een kwestie van tijd was eer de rest van de wereld onze ontkerkelijking zou navolgen, zijn bedrogen uitgekomen. Er komen wereldwijd alleen maar gelovigen bij. 88 procent van de wereldbevolking belijdt een geloof. Als wereldwijd vier op de vijf mensen een geloof aanhangen, moet je concluderen dat het voorziet in een wezenlijke behoefte.
                                                                       (Yvonne Zonderop, Ongelofelijk)

Hartelijke groet,