NTN – KidsTalk 78

KidsTalk78

KidsTalk 78

Dit jaar start weer een hagelnieuwe serie KidsTalk 78. Voor wie het nog niet weet zal ik een poging doen uit te leggen wat is. Laat ik beginnen met de naam. KidsTalk 78 is voor alle kids van groep 7 en 8. Dus: of je nu lid bent van de kerk of niet, iedereen van groep 7 en 8 is welkom.

KidsTalk 78 begint met de inmiddels bekende LSC. Dat wil zeggen: Lolly, Sinas, Cola. Daarna steken we een kaars aan als teken van Gods aanwezigheid. Vervolgens gaan we op een creatieve manier aan de slag met Bijbelse/kerkelijke thema’s. Vorige jaar hebben we het gehad over onder andere de Bijbel, de Kerk, Geloven. Dit jaar gaan we daar op door en komen nieuwe thema’s aan bod. We sluiten af met een gebed.

KidsTalk 78 wordt 4x in het najaar en 4x in het voorjaar gehouden. Het duurt maximaal 3kwartier en is 1x in de 2weken op donderdagmiddag vanaf 4 uur. Plaats waar je zijn moet: Het Lokaal aan de Foeke Sjoersstrjitte.

Tot slot de data: 13 oktober, 27 oktober, 10 november, 24 november, 19 januari, 2 februari, 16 februari en 2 maart.

Meer informatie bij ds. Geert van Wieren